Hastaneden taburcu olduktan sonra öldü

Bursa’da bir kişi hastaneden taburcu edildikten sonra gittiği kahvehanede hayatını kaybetti.

Hastaneden taburcu olduktan sonra öldü

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Soğanlı Mahallesi’nde oturan 57 yaşındaki Ali Üstüntaş, dün saat 11.00 sıralarında İzmir’e gitmek için evden çıktı. Yolda yürürken nefes darlı çeken adam, oturduğu yerde dinlenirken çağrılan 112 Acil Servis ambulansıyla Muradiye Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Solunum cihazına bağlanan Üstüntaş’a doktorlar, serum takıp bir reçete yazdı. Bir süre sonra taburcu edilen Ali Üstüntaş’ın verilen ilaçları kullanması gerektiğini hatırlatan doktor, perşembe günü de polikliniğe gelmesi gerektiğini söyledi.

Hastaneden kardeşinin yardımıyla taburcu olduktan sonra dinlenmek için oturdukları mahalledeki bir kıraathaneye giden Ali Üstüntaş bir süre sonra tekrar rahatsızlandı. Kahvenin lavabosunda yere yığılan Üstüntaş için, ambulans çağırdı. Düşerken dilini ısırdığı için ağzından da kan gelen Ali Üstüntaş, 112 acil sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Savcılık olayla alakalı soruşturma başlattı. Üstüntaş’ın şüpheli bulunan ölümü üzerine cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X