‘Hatalarımızı göreceğiz’

EuroCup’ta gruptaki son maçında evinde Zenit’e yenilerek Avrupa’ya veda eden Tofaş’ta Başantrenör Orhun Ene, “Sistem ve organizasyona inanan bir kulübüz. Önce nerede hata yapıyoruz onları göreceğiz” dedi.

‘Hatalarımızı göreceğiz’

7Days EuroCup’ta Tofaş, D Grubu’ndaki son maçında Rus temsilcisi Zenit St. Petersburg’a kaybederek Avrupa’ya veda ederken, Başantrenör Orhun Ene, “Üzüldük tabii ki çünkü çok emek harcamıştık. Hatta Zenit ve ULM deplasmanlarında kazanabileceğimiz maçları verdik. Evimizde oynadığımız son 2 maçta iyi oyanamadığımız için çıkamadık. Bu maçın konsantrasyonu böyle olmamalıydı, oyuncularımın hepsi maçı kazanmak istiyordu ama tecrübeyi öğreneceğiz. Önümüzdeki senelerde daha güçlü kalmasını bileceğiz” dedi.

BAKIŞ AÇIMIZI DEĞİŞTİRECEĞİZ

“Başarıdan çok uzakta olduğumuzu düşünmüyorum” ifadesini kullanan tecrübeli çalıştırıcı, “Ligde 10’da 10’u da, Avrupa’da da ilk 5 maçımızın 3’kadromuzdaki oyuncularla kazandık. Oyuncuları değiştirerek değil, oyuna bakış açımızı değiştirmemiz lazım. Sistem ve organizasyona inanan bir kulübüz. Önce nerede hata yapıyoruz onları göreceğiz” açıklamasını yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X