Hatice’den dikkat çeken açıklama! ‘Biraz aynı evde yaşayalım, sonra…’

Sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiren şarkıcı Hatice, 4 katlı evinin kapılarını Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘2. Sayfa’ programına açtı.

Hatice’den dikkat çeken açıklama! ‘Biraz aynı evde yaşayalım, sonra…’

“12 yaşından beri mutfaktayım, hep işin ucundan tutmuşumdur. Yemek konusunda kat kat iddialıyım” diyen Hatice, ‘2. Sayfa’ canlı yayınında sarma sardı ve “Elde sarmak marifet ister” sözleriyle dikkat çekti.

Bir süredir kendisinden 10 yaş küçük Ali Kemal ile aşk yaşayan 40 yaşındaki şarkıcı, ilişkisi hakkında çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

5de8f1f55542872030849ef6.jpg

“CANIM BEN SANA ANCA ABLA OLURUM” 

Ali Kemal ile tanışma hikayesini anlatan Hatice, “Instagram’da yazıştık. Baktım yaşı çok küçük, ‘Canım ben sana anca abla olurum’ dedim. Daha sonra bana hiçbir şey yazmadı” ifadelerini kullandı.

5de8f1f55542872030849ef0.jpg

“KEŞKE BU ÇOCUK PEŞİMDEN GELSE”

“Bir gün AVM’de gittim, merdivenlerde birisi bana bakıp bakıp sırıtıyor. İçimden ‘Keşke bu çocuk peşimden gelse’ dedim. Eve döndüğümde ‘AVM’de gördüğüm sen misin?’ diye mesaj attı. Sonra tekrar başladı ilişkimiz.”

5de8f1f55542872030849ef4.jpg

“BİRAZ AYNI EVDE YAŞAYALIM…” 

Sevgilisi Ali Kemal’den “Eşim’ diye bahseden Hatice, “Ali Kemal’e ‘Biraz aynı evde yaşayalım, zaten olursa olur’ dedim. Evlilik tarihi yakın. İkişkimiz evliliğe doğru gidiyor” şeklinde konuştu.

Ahmet Kaya şarkısını yorumlayan modacı İvana Sert’i eleştiren Hatice, “Zaten İvana her şeyi söylüyor. Bence kendi dilinde şarkılar söylesin, gerek yok” dedi.

Kadına hayranına verdiği çirkin cevap ve ‘libido’ açıklaması ile magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Can Yaman sorusuna ünlü şarkıcı, “Kendi dalında başarılı ama ne abarttınız bu Can Yaman’ı. Benim sevgilim ondan daha yakışıklı” dedi.

‘Libido’ açıklamasının sorulması üzerine Hatice, “Libido nedir ya? Biraz sivrilmek için, gündeme gelmek için yaptığı espri olabilir” yorumunda bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X