Hatice’den sonra kalçasını açan Meryem’e tepki yağıyor!

Meryem Uzerli, Cannes Film Festivali’nde giydiği transparan elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti

Hatice’den sonra kalçasını açan Meryem’e tepki yağıyor!

Sosyal medya hesabından transparan kıyafetiyle fotoğrafını paylaşan Uzerli, ”#geçengecehakkında 72. Cannes Film Festivali açılış seremonisi” notunu paylaştı.

Uzerli’nin Cannes Film Festivali’nde giydiği transparan elbiseyi sosyal medya hesabından paylaşmasıyla sosyal medyada gündem oldu.

Uzerli’nin paylaştığı fotoğraflardan birinde kalçası açıkta olunca, sosyal medya kullanıcıları adeta ünlü oyuncuyu linç etti.

Aslında Uzerli’nin içinde ten rengi bir mayo var. Ancak mayonun alt kısmı Brezilya külotlarına benzediği için kalçasının yarısını açıkta bırakmış.
 

basiz-6-001.jpg

Uzerli’nin giydiği kıyafeti çok açık bulan bazı takipçileri, podyumda kalçasını açan şarkıcı Hatice’ye göndermede bulunularak ‘ikinci Hatice vakası’ yorumları yaptı.

Türkiye’de kötü giden kariyerine, sadece Araplarla iş yapabildiğine değinen pek çok gazeteci ve sosyal medya kullanıcısı Cannes Film Festivali’nde Meryem Uzerli’nin giydiği kıyafeti büyük bir talihsizlik olarak yorumladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X