Havacılık Festivali kapılarını açıyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl 9.’su düzenlenecek olan Turizm ve Havacılık Festivali için geri sayım başladı.

Havacılık Festivali kapılarını açıyor

Alternatif sporlara elverişli doğasıyla son yıllarda sporcuların ilgi odağı olan Mustafakemalpaşa’nın doğal güzelliklerini tanıtmak amacıyla düzenlenen organizasyonların başında gelen Turizm ve Havacılık Festivali, Türkiye’nin birçok kentinden çok sayıda yamaç paraşütçüsünü buluşturmaya hazırlanıyor.

GÖKYÜZÜ RENKLENECEK

Mustafakemalpaşa Sportif Havacılık Kulübü ile birlikte 11-12 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek festival, elverişli hava akımlarına sahip olan 420 metre yükseklikteki Erkızı Tepesi’nde yapılacak. 

Üçbeyli Mahallesi’nde özel olarak hazırlanan bir alana iniş yapacak olan yamaç paraşütçüleri iki gün boyunca gökyüzünü renklendirerek görsel şovlara imza atacak. 

Yamaç paraşütüyle yolcu olarak uçmak isteyenler, tandem paraşütle (iki kişilik paraşüt) uçuş heyecanı yaşayabilecek. Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından vatandaşların organizasyonu izleyebilmesi için etkinlik günleri sabah saat 09.00’da Öğretmenevi önünden otobüs kaldırılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X