Havalimanında yaşayan eski basketbolcudan güzel haber

Atatürk Havalimanı’nda kalmasıyla gündeme gelen ve daha önce Bursa Nilüfer Belediyespor A takımında da forma giyen 23 yaşındaki eski basketbolcu Mehmet Şanlı’dan iyi haber geldi.

Havalimanında yaşayan eski basketbolcudan güzel haber

CNN Türk’ün haberine göre, geçtiğimiz aylarda psikolojik sorunları nedeniyle, Amerika’ya gidebilmek için Atatürk Havalimanı’nda yaşayan ve tedaviyi reddeden Mehmet Şanlı’dan sevindiren haber geldi. Mehmet Şanlı’nın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ndeki tedavisi tamamlandı.

Basketbol spikeri İsmail Şenol, twitter hesabından paylaştığı mesajlarla bir dönem Bursa Nilüfer Belediyespor A takımı, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımlarda forma giyen Mehmet Şanlı’nın son durumu hakkında bilgi verdi.

Nisan ayında hastaneye yatırılan eski basketbolcunun tedavisi başarıyla tamamlandı.

Bu süreçte Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri Şanlı’yla yakından ilgilendi.

Mehmet Şanlı, şu andan itibaren iyi koşullarda bakım görmeye devam edilmesi ve rehabilitasyonu için, İzmir Seferihisar’daki Kumrular Konakları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne yerleştirildi.

TBF’nin Mehmet Şanlı’ya maaş bağlayıp özel sağlık sigortası da yaptırdı. Tedavi sürecinde basketbol antrenörü olarak kendini geliştirmesi için de ayrı bir planlama var.

KARİYERİ GENÇ YAŞTA BİTTİ

2013 yılında 3 sezon boyunca Fenerbahçe Ülker altyapısında oynayan 1995 doğumlu Mehmet Şanlı daha sonra sarı lacivertli takımla karşılıklı olarak yollarını ayırdı. Sakarya´da düzenlenen ve Fenerbahçe Ülker`in 2. Bitirdiği Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası`nda 9.5 sayı-12.2 ribaund ortalamalarıyla dikkat çekti. Ayrılık sonrası Beşiktaş Integral Forex forması giyen Mehmet Şanlı daha sonra sırasıyla İBB, İTÜ, Final Gençlik, Muğla Ormanspor ve geçen sezon Bursa Nilüfer Belediyespor A takımı formaları giymişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X