Hayalimi gerçekleştirdim

Kendi tiyatrosu ‘Baba Sahne’yi açan ünlü oyuncu Şevket Çoruh, öğrencilik yıllarından beri kurduğu hayali gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Hayalimi gerçekleştirdim

Şevket Çoruh, Emre Akdemir’in sorularını yanıtladı.

MÜJDAT GEZEN’E MİNNETARIM

Başrolünü Murat Akkoyunlu ile paylaştığı ‘Bir Baba Hamlet’ oyunuyla Bursa’ya gelen Yevket Çoruh, Olay Çekirge’ye samimi açıklamalarda bulundu. Herşeyini satıp kendi tiyatrosu ‘Baba Sahne’yi açan Çoruh, ‘Kendi tiyatromu açmak öğrencilik yıllarından beri kurduğum bir hayaldi. Bu hayali kurmamda ise hocam Müjdat Gezen’in etkisi büyüktür. Ona minnettarım’ dedi. 

coruh.jpg

TÜRKİYE’NİN HER YERİNE GİDECEĞİZ

Bir Baba Hamlet’i 2 yıldır İstanbul’daki Baba Sahne’nin yanısıra çıktıkları turne kapsamında bir çok şehirde de oynadıklarını belirten Şevket Çoruh, bir başka hayalinin ise tiyatroyu ülkenin en ücra köşelerine götürmek olduğunu söyledi. Çoruh, ‘Seyircimizden gelen olumlu geri dönüşlerle beraber oyunumuzu, son sürat devam ettirmek istiyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X