‘Hayalimiz Bursaspor’

Antalya’da OLAY Spor’a konuşan iki genç yıldız, İstanbulspor’un kendilerine büyük değer kattığını söyledi. Okan Koçuk ve Mehmet Zeki Çelik, yeşil beyazlı kulübe dönmek için gün sayıyor…

‘Hayalimiz Bursaspor’

OLAY Spor olarak Antalya’da turumuz devam ediyor. Bu kez İstanbulspor kampında Okan Koçuk ve Mehmet Zeki Çelik’le bir araya geldik ve merak edilenleri konuştuk. 

Sarı siyahlı kulüpte yıldızı parlayan iki genç yetenek, Bursaspor’a dönecekleri günü iple çekiyor. Şu an gündemde olan Zeki, “Ben de bekliyorum. Kısmet artık. Ben Bursaspor’a dönmeyi çok isterim” dedi. 

YARDIMCI OLDULAR

İstanbulspor’daki günlerinden bahseden Zeki, “Burada çok mutluyum. Yalçın hocayla iyi bir ivme yakaladım. Hedeflerim var. İzleyenler var. İstanbulspor’a iyi ki gelmişim. Hocam farklı yerlerde görev verdi bana. Ona çok teşekkür ediyorum. Taktik olarak bana çok yardımcı oluyorlar. Kendimi buldum diyebilirim” dedi. 

ŞANSSIZLIK VARDI

Bursaspor altyapısında birçok değer olduğunu belirten genç oyuncu “Altyapıda bir sürü oyuncu var. Potansiyeli yüksek olanlar var. Furkan, Emirhan Bünyamin, Sedat. Daha yukarılarda olmaları lazımdı. Neden olmuyor bilmiyorum” diye konuştu. 

Bursaspor’u yakından takip ettiğini ifade eden Zeki, “Çok sistemli bir takım gözüküyor. Paul Le Guen iyi işler yaptı. Daha iyi yerlerde olabilirdi takım. Ama bazı maçlarda şanssızlık vardı” dedi. 

DOĞRU TERCİHLER YAPTIM

Performansıyla milli takıma kadar yükselen Okan Koçuk ise artık daha iddialı olduğunu söyledi. Okan, “Sezon başı beni 3-4 takım istemişti, İstabulspor’u seçtim. Ben doğru zamanda doğru insanlarla çalıştırıyorum. Ben oynayarak kendimi geliştirmeyi seviyorum. Doğru karar verdim. Doğru tercih yaptım. Mutluyum. Play-off potasında olursak daha iyi olacak” dedi. 

OYNAMAK İSTERİM

Bursaspor’da iyi kaleciler olduğunu ifade eden Okan, “Bursaspor’un kaleciye ihtiyacı yok. Gerek Harun abi gerekse Muhammed kaliteli kaleci. Ben döneceğim iddialıyım. Çok çalışacağım. Oynamak istiyorum. Kendimi antrenman yaparak geliştirmek istemiyorum. Yedek kalmak istemem. Hoca iyi transfer oldu. Takıma bir ivme kattı. Daha da iyi olacak. Bursaspor takviye yapılırsa başarılı olur. Benim için A Milli Takım süpriz oldu. Herkes için öyle oldu. Bilgi gelince çok sevindim. A Milli olunca işimiz zorlaştı. Doğru yolda ilerlediğimi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Yalçın hocanın gözdeleri 

İstanbulspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, gerek Okan gerekse Zeki’nin Türk futbolu için büyük bir kazanç olduğunu söyledi. Genç teknik adam “İkisinden de çok memnunum. Bursaspor altyapısı zaten çok iyi. Biz de onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

Mas’la sürekli konuşuyoruz

Kaleci Okan Koçuk, Bursaspor antrenörü Christian Mas ile sürekli görüştüklerini söyledi. Okan “Her maç sonrası konuşuyoruz. Sağolsun beni yalnız bırakmıyor, takip ediyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X