Haydi Başakşehir güldür yüzümüzü

Avrupa Ligi’nde tur şansını bulunan tek temsilcimiz, bugün deplasmanda Mönchengladbach(a konuk olacak. Tur için tek çare kazanmak.

Haydi Başakşehir güldür yüzümüzü

UEFA Avrupa Ligi’nde 6. ve son hafta maçları bugün oynanacak. Ligde tur şansı bulunan tek temsilcimiz Başakşehir deplasmanda Borissia Mönchengladbach karşısında galibiyet arayacak. J Grubu’nda oynadığı 5 maçta 7 puan toplayan ve son hafta öncesinde 3. sırada yer alan temsilcimiz 8 puanla liderlik koltuğunda oturan rakibiyle Borussia Park’ta TSİ 23.00’te karşı karşıya gelecek. Mücadelede, İspanya Futbol Federasyonundan Jose Maria Sanchez düdük çalacak. Medipol Başakşehir, üst tura çıkmak için Borussia Mönchengladbach ile final niteliğinde bir maç oynayacak.

SON SINAVLAR

Turuncu lacivertli ekip, rakibini yenmesi halinde gruptan çıkacak. Beraberlik ya da yenilgi durumunda ise üçüncü sırada kalacak ve Avrupa defterini kapatacak. Ligde tur şansını kalmayan Trabzonspor ise deplasmanda Basel’e konuk olacak. C Grubu’nda galibiyeti bulunmayan son sırada  yer alan bordo mavililer, liderlik koltuğunda oturan Basel’le St. Jakob-Park’ta TSİ 20.55’te karşı karşıya gelecek. K Grubu’nda tur umudu bulunmayan Beşiktaş da son maçında İngiliz ekibi Wolverhampton’a konuk olacak. Molineux Stadı’ndaki karşılaşma TSİ 23.00’te başlayacak.

Basel-Trabzonspor
20.55/beINSPORTS1

B.Mönchengladbach-M.Başakşehir
23.00/beINSPORTS2

Wolverhampton-Beşiktaş
23.00/beINSPORTS1

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X