Haydi gençler gösterin gücünüzü

İlk maçında Karagümrük’e yenilen Bursaspor, Akhisarspor’u geçerek moral bulmak istiyor.

Haydi gençler gösterin gücünüzü

İstanbul’da 45 dakika 10 kişi mücadele etmesine rağmen yılmayan genç isimlerden bugün de aynı mücadele bekleniyor. Büyükşehir Belediye Stadı’Ndaki karşılaşma 21.45’te başlayacak. 

Bursaspor, yeni liginde bu sezon ilk kez seyircisinin karşısına çıkacağı maçta bugün Akhisarspor’u ağırlayacak. Büyükşehir Belediye Stadı’Nda 21.45’te başlayacak olan karşılaşmayı Antalya bölgesinden Sarper Barış Saka yönetecek. Geçtiğimiz hafta start karşılaşmasında Fatih Karagümrük’e 3-1 mağlup olan yeşil beyazlılar, kazanarak camiaya moral vermek istiyor. Transfer tahtası kapalı olduğu için Vakıfköy patentli isimlerle sahaya çıkan Bursaspor’da tüm camianın gençlere güveni tam. 

İLK MAÇINI KAZANDI

Karagümrük mücadelesinde 45 dakika 10 kişi mücadele etmesine rağmen yılmayan genç isimlerden bugün de aynı mücadele bekleniyor. Elinde kısıtlı bir kadro bulunan Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın sahaya süreceği 11’de değişiklik yapması beklenmiyor. Cezalı olan Ozan İsmail Koç’un yerine orta alanda Abdullahi Shehu şans bulacak. Sezona iddialı transferlerle giren Akhisarspor ise ilk mücadelesinde evinde Adanaspor’u penaltı golüyle mağlup etmişti. 

Geçen sezon 4 puan çıkardık

İki ekip bugüne kadar lig ve kupa maçlarında olmak üzere toplamda 18 kez kozlarını paylaştı. Bu mücadelelerin 5’ini Bursaspor kazanırken, Ege temsilcisi ise 6 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. Geride kalan 7 mücadelede ise taraflar, sahadan 1 puan ile ayrıldı. Geçtiğimiz sezon Süper Lig’deki randevularında ise Bursaspor her iki maçta da rakibine yenilmedi. Manisa’da oynanan maçı 4-2 kazanan yeşil beyazlı ekip, Bursa’daki maçta ise rakibiyle sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı.

Shehu kilit rol oynayacak

Fatih Karagümrük maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Bursaspor’da Ozan İsmail Koç forma giyemeyecek. Genç oyuncunun yerine ise sakatlığını büyük ölçüde atlatan Abdullahi Shehu’nun görev alacağı öğrenildi. Njieryalı futbolcunun karşılaşmanın kilit isimlerinden biri olacak. Tahtanın açılamaması nedeniyle henüz transfer yapamayan Bursaspor, Akhisarspor karşısına da genç oyuncuların ağırlıkta olduğu ilk 11 ile çıkacak. Buna karşın pek çok yeni transfer ile sezona başlayan Ege temsilcisi, ilk maçında sahasında Adanaspor’u 1-0 yenerek moral depoladı.

İç sahada sıkıntı var

Bursaspor, son dönemde sahasındaki maçlarda kazanmakta zorlanıyor. Son 4 iç sahada maçında galibiyete hasret kalan yeşil beyazlı ekip, aynı zamanda son 10 iç saha maçında da yalnızca bir kez kazanabildi. Bursa temsilcisi, Akhisarspor’u evinde ağırladığı 8 maçta ise; 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Son 2 evindeki maçta Akhisarspor’a karşı kalesini gole kapatan Bursaspor, bir önceki iç saha maçında ise rakibine 4-1’lik mağlup olmuştu.

Maç heyecanı Olay TV’de

Bursaspor’un bugün Akhisarspor’la oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Maç öncesi ve sonrasında yapılacak canlı bağlantılarla taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak. 

Maç sonrası tüm detaylar olay.com.tr’de

Bursaspor için oldukça önemli olan bu karşılaşmanın tüm detayları maçın bitiş düdüğüyle birlikte olay.com.tr’de olacak.

MAÇ TABLO

STAT: Büyükşehir Belediye Stadı

SAAT: 21.45

HAKEMLER: Sarper Barış Saka, Orkun Aktaş, Ali Can Alp

EKSİKLER: Ozan İsmail Koç

EKSİKLER: Bjarnason 

BİLET FİYATLARI: GOLDSIT 1963 tribünü 400 TL, VIP 1-2 Balkon 200 TL, VIP 1.Balkon (203,228,229) 175 TL, Batı Alt Tribün 160 TL, Batı Alt Tribün (103,129) 125 TL, Dogu Alt Tribün 60 TL, Doğu Üst Tribün 40 TL, Güney Kale Arkası 25 TL, Tofaş Tribünü 25, Misafir tribün 32.5 TL. 

21.45 beIN MAX1

 BURSASPOR 

35 Ataberk Dadakdeniz 
3  Onur Atasaray 
22 İsmail Çokçalış 
27 Sedat Dursun 
30 Rüştü Hanlı 
8 Janı Atanasov 
5 Emirhan Aydoğan 
12 Abdullahi Shehu 
14 Latovlevici 
7 Burak Kapacak 
9 Kubilay Kanatsızkuş 

 AKHİSARSPOR 

45 Gökhan Değirmenci 
2 Avdıja Vrsajevic 
3 Edın Cocalıc 
4 Rajko Rotman 
6 Aykut Çeviker 
14 Tolga Ünlü 
19 Bertuğ Bayar 
20 Alperen Babacan 
21 Burhan Eşer 
61 Kadir Keleş 
18 Irfan Hadzic 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X