Hayranları şokta! İddialı dizi final yapıyor

Vatan gazetesi yazarı Oya Doğan, bugünkü köşesinde Show TV`nin sevilen dizisinin final kararı aldığını yazdı.

Hayranları şokta! İddialı dizi final yapıyor

Show Tv ekranlarında yayınlanan `Darısı Başımıza` dizisi, geçtiğimiz ay ani bir şekilde final yapmıştı.

Şimdi yine bir Show TV dizisinin daha final yapacağı öğrenildi. Vatan gazetesi yazarı Oya Doğan`a göre; kanal ve yapımcının ortak kararıyla `Meleklerin Aşkı`, 11’inci bölümüyle biteceğini belirtti.

883051_3.jpg

 İşte Doğan`ın bugünkü yazısının ilgili bölümü;

 Başrollerini Oya Başar, Gülper Özdemir, Berkay Hardal, Didem Balçın ve Toygan Avanoğlu’nun başrollerini oynadığı, Show TV’de ekrana gelen `Meleklerin Aşkı` bu yaz başlamış ve seyircisiyle buluşmuştu.

883051_4.jpg

Bir huzurevinde büyüyen Yağmur’un Melek’e olan aşkının anlatıldığı diziden maalesef olumsuz haber geldi. Eylül sezonunun açılmasıyla birlikte kanal ve yapımcının ortak kararıyla Meleklerin Aşkı 11’inci bölümde final yapıyor.

Yani 20 Eylül Perşembe akşamı son bölümüyle ekrana gelecek. Benim bu dizide aklımda iki şey kalacak. İlki; ilk kez kadının daha güçlü olduğu, erkeğin kadının peşinden koştuğu bir romantik komedi izledik.

883051_2.jpg

İkincisi ise Necmettin karakterine hayat veren Toygan Avanoğlu olacak. Meleklerin Aşkı dizisinde çalışan herkesin eline, emeğine, duygusuna sağlık!

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X