Hayranlarına kötü haber! Fenomen diziden partili veda

2015 yılından beri ekranda reyting mücadelesi veren Kırgın Çiçekler, projenin patronu Mehmet Yiğit Alp tarafından düzenlenecek veda yemeği ile final yapacak.

Hayranlarına kötü haber! Fenomen diziden partili veda

ATV’nin NTC Medya imzalı “Kırgın Çiçekler” dizisi, final yapmaya hazırlanıyor. 2015 yılından beri ekranda olan dizinin geçen haftalarda 100. bölüm pastası kesilmişti. Kendi starlarını yaratan, reytinglerde 50 hafta birinci, 50 hafta da ikinci olan projenin patronu Mehmet Yiğit Alp, geçen hafta final kararını ekibe açıklamıştı.

VEDA YEMEĞİ DÜZENLENECEK

Sette pasta kesen yapımcı bununla da kalmadı ve parti havasında veda etmek için Ağaoğlu Maslak’taki Çukur adlı mekanda büyük bir veda yemeği düzenlemeye karar verdi. 26 Şubat akşamı “Kırgın Çiçekler” dizisinde emeği geçenlerin bir araya geleceği gece geç saatlere kadar devam edecek.

BİRÇOK İSMİN YILDIZI PARLADI

Yetiştirme yurdunda yetişen 5 genç kızın hikâyesini beyaz cama taşıyan dizi İpek Karapınar, Özgür Çevik gibi tanınmış oyuncularının yanı sıra Nil Keser, Hazar Motan ve Aleyna Solaker gibi genç yeteneklerin de yıldızını parlatmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X