Hedef sağlıklı gıda 

Hal esnafıyla biraraya gelen Başkan Aktaş, Bursalıların sağlıklı gıda ile buluşması adına ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirterek, “Bu konuda çalışmalarımızı tamamladık.

Hedef sağlıklı gıda 

Seçimden sonra yetkiyi alarak belirlediğimiz hedeflere koşar adım ilerleyeceğiz” dedi. 

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ve AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin ile birlikte haldeki işletmeleri dolaşarak incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, esnafın dertlerini dinleyerek taleplerini aldı.

Bursa Sebze ve Meyve Komisyoncu Derneği’ne de uğrayan Çavuşoğlu, Aktaş ve Şahin, Dernek Başkanı Aydın Akyol’dan hal esnafının yaşadığı sıkıntılara ilgili bilgi aldı. 

“KENTE SAHİP ÇIKIN”…

Başkan Aktaş, ‘yaşayan herkesin mutlu olduğu, kimsenin dışlanmadığı’ bir şehir hayali kurduklarını ifade ederek, bu anlamda belirledikleri hedeflerden birinin de sağlıklı gıda olduğunu söyledi. Bursalıların sağlıklı gıdaya ulaşması anlamında kararlı olduklarını vurgulayan Aktaş, “ Halkın kaliteli ürünü en iyi fiyatla alması için yapılması gereken ne varsa yapmaya, Büyükşehir kaynaklarını bunun için seferber etmeye hazırız.

Bununla ilgili çalışmalarımızı tamamladık. Vatandaşımızın da teveccühüyle, seçimden sonra yetkiyi alarak belirlediğimiz hedeflere koşar adım ilerleyeceğiz” dedi. Kent haline cami yapılması konusunda hazırlıklarının olduğunu da ifade eden Aktaş, Bursa’da yaşamanın birçok kişinin hayali olduğunu, esnaftan şehre sahip çıkmalarını istedi. 

“MİLLETLE BİRLİKTE YÜRÜYORUZ”…

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da,  millete efendi değil, hizmetkar olmayı ilke edindiklerini belirterek, siyaseti el ele kol kola milletle birlikte yürütmeye gayret ettiklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X