Hedefimiz 3’te 3 yapmak

4-2’lik galibiyetin önemine dikkat çeken Ertuğrul Ersoy, Erzurum ve Antalya maçlarını da kayıpsız geçmek istediklerini söyledi.

Hedefimiz 3’te 3 yapmak

Akhisarspor maçında Güray Vural’ın vuruşunu çizgiden çıkartarak galibiyette önemli bir pay sahibi olan Ertuğrul Ersoy, önlerinin açık olduğunu söyledi. 

‘Hak ettiğimiz bir maçtı’ diyen genç kaptan ‘Bir yerde patlamamız gerekiyordu. Kaç hafta atamadık, bu hafta 4 tane attı. Yine 6-7 olurdu. Ben burada Latovlevici’yi de alkışlıyorum. Aytaç’ın golden önceki ortası da fena değildi. Bu takımın bir parçası olmaktan da çok mutluyu ve gururluyum. Yukarıya doğru ilerleyiş de başladı’ dedi.

İYİ YERLERE GELECEĞİZ

Ramazan Keskin’in performansının sorulması üzerine, Ertuğrul Ersoy, şunları söyledi: ‘Ramazan, aslan, aslan. Üç maç oynadı, bir asist, bir gol. Çok iyi başladı. Ama Aytaç’la Badji’yi nasıl kesecek bilemiyorum.

Keyfimiz yerinde. Cezalıyım, Erzuruspor maçında forma giymeyeceğim. Erzurumspor ve Antalyaspor’u mağlup edip 3’te 3 yapalım, ondan sonra daha güzel şeyler olacak. Bu takımın iyi yerlere geleceğine inanıyorum’
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X