‘Hedefimiz ilk 10 ülke arasına girmek’

Seçim çalışmalarına İnegöl’de devam eden İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, Cerrah, Yeniceköy ve Sarıpınar Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

‘Hedefimiz ilk 10 ülke arasına girmek’

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve parti üyeleriyle birlikte Cerrah ve Yeniceköy Mahallerini ziyaret eden İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, vatandaşları dinledi. Ala, Türkiye’nin AK Parti iktidarında 3,5 kat büyüdüğünü kaydetti.

En büyük gücün sandık olduğunu ifade eden Efkan Ala, “Türkiye AK Parti iktidarlarında bugüne kadar 3,5 kat büyüdü.

En büyük gücümüz o sandık. Hepimiz gidip oyumuzu veriyoruz. Bu verdiğimiz oylar o kadar kıymetli ki, milletin iradesini ortaya çıkarıyor.

Sandıktan kim çıkarsa memleketi belli bir süre o yönetecek. Beğenirsek yola devam diyeceğiz, beğenmezsek başkasını seçeriz. Sandıktan istikrarı çıkardığımızda Türkiye hep birlikte ilerliyor.

Türkiye ilerledikçe gelirlerimiz arıyor. Türkiye olarak her türlü istikrarı yakaladık. Dış güçlere fırsat vermeyecek 5 yıllık istikrarı hep birlikte işçisiyle, memuruyla ortaya koyarsak, 5 yıl sonra çok güzel bir ülkeye adım atmış oluruz” dedi.

Efkan Ala, “Bursa’nın 3 milyar dolar dış ticaret hacmi vardı. Şuan bu rakam 15 milyar dolara çıktı. Bu rakam dünyada 122 ülkeden fazla dış ticaret hacmine sahip.

Ülkemiz şu an dünyanın ekonomik olarak gelişmiş 20 ülkesi arasında. Hedefimiz ise, ilk 10 ülke arasında girmektir.

Bunun için de tek ihtiyacımız olan şey istikrardır. Bunu da milletimiz sandıkta iradesini ortaya koyarak gösterecektir. Seçim beyannamemizde tarımı ana başlık haline getirdik.

Bugüne kadar duble yollar, hastaneler nasıl ana başlık haline getirip çözdüysek, tarımda yaşanan sorunları da bu dönem çözeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X