Hedefte 3 Bursasporlu!

İnegölspor Bolu’da hazırlık kampını sürdürürken hedef tahtasına 3 oyuncuyu yerleştirdi

Hedefte 3 Bursasporlu!

Transfer harekatını noktalamak için yeşil beyazlıların kamp döneminin bitmesini bekleyen İnegölspor’da 3 isim için rapor hazırlandı, Bursaspor’a teslim edildi. İşte o 3 isim: Emirhan Aydoğan, Alper Ademoğlu, Berat Jonathan Ustabasi…

TFF 2. Lig ekiplerinden İnegölspor, transfer çalışmalarını tamamlayıp Bolu’daki kampını verimli noktalamak istiyor… Bordo beyazlılar, 3 Ağustos’ta sona erecek olan ilk kamp dönemi içerisinde 2, 6 Ağustos’ta başlayacak ikinci kamp döneminde ise 3 hazırlık maçına çıkacak. İnegölspor ilk hazırlık maçını pazar günü U21 takımıyla oynayacak.

YANIT BEKLİYORUZ

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, yeşil beyazlılardan istedikleri oyuncuların netlik kazandığını ifade ederek, ‘Hedefimiz tabi 1. Lig. Bursaspor’un yardımlarını bekliyoruz. 3 isme talip olduk. Yanıt bekliyoruz. Talip olduğumuz isimler ise, Emirhan Aydoğan, Alper Ademoğlu, Berat Jonathan Ustabasi. Bu 3 isim de bize son derece fayda sağlayacak’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X