Helal olsun NİLBİAD’a 

500 forma alarak Bursaspor’a katkı sağlayan dernek yönetimi, bu formaları köylerde bulunan çocuklara dağıtacak. 

Helal olsun NİLBİAD’a 

Bursa’nın en aktif derneklerinden biri olan NİLBİAD, 500 forma alarak Bursaspor’a destek oldu.Büyükşehir Belediye Stadyumundaki Bursastore mağazasından 500 forma olan NİLBİAD üyeleri katkılarının devam edeceğini ve tüm derneklerin yeşil beyazlı kulübe destek olmaları gerektiğini söyledi. Bursastore’den Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi  Ahmet Eraslan, katkılarından dolayı dernek yöneticilerine teşekkür etti. 

KIVILCIM YAKTILAR

Eraslan: ‘NİLBİAD son zamanlarda adından söz ettiren bir dernek haline geldi, kendilerini tebrik ediyorum. Kulübümüzün içinde bulunduğu zor durum itibariyle derneğin bir kıvılcım yakması örnek olacaktır. Bu formaları Bursalı küçük kardeşlerimizde hediye edecekler.’ dedi. Dernek Başkanı Cengiz Kaya ise ‘Sosyal medyadan yaptığımız bir çağrı vardı. Aldığımız 500 forma bizim için bir başlangıç. Bu formaları köylerde bulunan çocuklarımıza dağıtacağız. Bu sene özellikle desteğimiz artarak devam edecek. Tüm derneklerimizi desteğe çağırıyoruz’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X