Helal Olsun NİLBİAD’a

Nilüfer Bursasporlu İşadamları Derneği tarafından yenilenen Akçalar Fahriye Sayarel İlk ve Ortaokulu yeşil beyaza boyanan yeni görüntüsüyle görenleri büyüledi.

Helal Olsun NİLBİAD’a

Nilüfer Bursasporlu İşadamları Derneği’nin (NİLBİAD) tadilatını üstelendiği Akçalar Fahriye Sayarel İlk ve Ortaokulu yenilendi. NİLBİAD tarafından Her Okul Bursaspor Projesi kapsamında gerçekleştirilen yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından okulda tören düzenlendi. Açılışa okul yönetimi ve öğrencilerin yanı sıra Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, NİLBİAD Başkanı Cengiz Kaya, Frutti Extra Bursaspor Basketbol Takımı oyuncularından Can Maxim Mutaf, Erbil Eroğlu ve Tevfik Akdamar katıldı. NİLBİAD tarafından üstlenilen yenileme çalışmaları kapsamında Akçalar Fahriye Sayarel İlk ve Ortaokulu’nun dış cephesi yeşil beyaz renklere boyandı.

nilbiad.jpg

Şampiyon Bursaspor Köşesi’nin oluşturulduğu okulda ana duvara Süper Lig 2009-10 sezonu şampiyonu Bursaspor yazısı ve kupasının görseli yapılırken, minik öğrenciler de çizdikleri resimlerle duvarları renklendirdi. Ayrıca okulun Atatürk Büstü ve Kaidesi de yenilendi. NİLBİAD Başkanı Cengiz Kaya okulun yenilenmesine katkıda bulunan tüm dernek üyelerine teşekkür ederken, Bursasporlu genç bir neslin yetişmesi adına öğretmenlere büyük görev düştüğünü söyledi.

nilbiad1.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X