Helal olsun sana

Bursaspor’da maddi anlamda büyük sıkıntılar olduğu yönünde kafası karıştırılmaya çalışan gurbetçi futbolcunun, Erdem’le yaptığı telefon görüşmesinin ardından son kararını verdiği öğrenildi.

Helal olsun sana

Bursaspor’un ara transferin son dakikalarında renklerine bağladığı Deniz Yılmaz olayının perde arkası aralanıyor. Yaklaşık 2 milyon TL alacağını bırakarak Trabzonspor’la olan sözleşmesini fesih eden ve yeşil beyazlılar’la 3,5 yıllık sözleşme imzalayan golcü futbolcu birçok talibi olmasına rağmen Bursaspor’u tercih etmişti. Bunun altında yatan nedenlerden birinin de Timsah’ın tecrübeli isimlerinden Erdem Özgenç olduğu öğrenildi. 

GİTME DEDİLER

Bursaspor’la görüşmeye başlamasının ardından kendisini isteyen birçok kulüp başkanı ve teknik direktör tarafından yeşil beyazlı kulübe gitmemesi için ikna edilmeye çalışan Deniz’in aklında soru işaretleri Erdem’in giderdiği belirtildi. Özellikle Bursaspor’da maddi anlamda büyük sıkıntılar olduğu yönünde kafası karıştırılmaya çalışan gurbetçi futbolcunun Erdem’le yaptığı telefon görüşmesinin ardından son kararını verdiği belirtildi. 

HİÇ DÜŞÜNME GEL

Erdem Özgenç’in Deniz’e ‘Bazı sıkıntılar vardı fakat yeni yönetimle birlikte çok iyi bir sinerji yakalandı. Paralarımız ödenmeye başladı. Hiç düşünme Bursaspor’a gel. Çünkü burası bir futbolcunun mutlu olabileceği ender kulüplerden biri’ dediği bildirildi. Erdem’in bu sözlerinin ardından Bursa’ya gelen ve yönetimle görüşen Deniz’in, Başkan Ali Ay’ın da kendisinden olan yaklaşımdan da çok memnun kaldığı öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X