Hem kahrediyor hem sevindiriyor

Aytaç Kara’nın Bursaspor serüveni oldukça ilginç geçiyor.

Hem kahrediyor hem sevindiriyor

Zaman zaman saç baş yolduran, müsait pozisyonları harcayan tecrübeli futbolcu, bazen öyle anlarda sahneye çıkıyor ki, kendini affettiriyor. Aytaç, ligin en golcü orta sahaları arasında yer alıyor. 

Bursaspor’da orta sahanın en etkili isimlerinin başında Aytaç Kara geliyor. Ancak tecrübeli futbolcunun sezon içersinde öyle anları oluyor ki, hem kahrediyor, hem de sevindiriyor. Fenerbahçe maçının ilk yarısında da müsait bir pozisyonu değerlendiremeyen Aytaç, son dakikalarda yaptığı kafa vuruşuyla ise puanı getirdi. Sezon içersinde bu gibi gelgitleri sürekli yaşayan Aytaç Kara, Malatyaspor maçının son saniyelerinde kaçırdığı penaltıyla ise ciddi eleştiriler almıştı. 

HAREKETLİLİK GETİRDİLER

Fenerbahçe maçında aralarında büyük fark olan iki devreli bir futbol ortaya koyduklarını belirten 26 yaşındaki futbolcu ‘Maça iyi başlayamadığımızı düşünüyorum. Geriye yaslandığımız için rahat oyun sergilediler. Çok boş alan buldular. İkinci yarı başlarken Yusuf ve Lima’nın oyuna girmesi bize büyük hareketlilik getirdi. Onlarında katkısıyla iyi bir 45 dakika izlettik.
Yakaladığımız pozisyonlar var. Attığım gol için mutluyum.’ dedi. 

LİGİN RENKLİ TAKIMIYIZ

İlerleyen haftalarda maçlar kazanmak istediklerinin altını çizen Aytaç Kara ‘ Şansızlığımızı kırmamız gerekiyor. Bunu cumartesi günü oynayacağımız Kayserispor mücadelesinde gerçekleştirmek istiyoruz. Bursaspor camiasını inşallah hak ettiğimiz yere getiririz. Bunun için tüm takım olarak vargücümüzle çalışıyoruz. Ligin renkli takımıyız. Her rakibe karşı aynı oyun anlayışıyla sahada olmaya gayret ediyoru. Taraftarımızın ayağına sağlık’ şeklinde konuştu. Bu arada ligde 4 gole ulaşan Aytaç, ligin en skorer orta saha oyuncuları arasında yer alıyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X