Hem sevindik hem üzüldük!

A Milli Takıma Bursalı ve Bursasporlular damga vururken, Ümit Milli Takımda şok yaşandı

Hem sevindik hem üzüldük!

Ertuğrul ve Aytaç’tan sonra Okan’da kadroya dahil edildi. Vakıfköy’den çıkan Enes Ünal, Mehmet Zeki Çelik ve Serdar Aziz de milli takım kafilesinde yer alırken, Burak Kapacak ve Ramazan Keskin gibi gençler ise Ümit Milli Takıma çağrılmadı. 

A Milli Takımımızın İsveç ile oynayacağı UEFA Uluslar Ligi karşılaşması ve Ukrayna ile yapacağı özel maçın aday kadrosuna son olarak Bursaspor’dan kaleci Okan Kocuk dahil edildi. Mircea Lucescu daha önce de bilindiği gibi yeşil beyazlı takımdan Ertuğrul Ersoy ve Aytaç Kara’yı kadroya dahil etmişti. Aytaç son haftalarda gösterdiği performansla yıllar sonra A Milli Takıma alınmanın sevincini yaşadı. 

VAKIFKÖY FARKI

A Milli Takım aday kadrosuna bakıldığında ise yeşil beyazlı kulüp ay-yıldızlı formaya en çok oyuncu veren takım oldu. Ertuğrul, Aytaç ve Okan’la birlikte  Bursaspor altyapısından çıkan Enes Ünal, Mehmet Zeki Çelik ve Serdar Aziz de milli takım kafilesinde yer alıyor. Vakıfköy bir kez daha farkını ortaya koyarken, Ümit Milli Takım kadrosunda ise hiçbir Bursasporlu oyuncunun olmaması dikkat çekti. 

GENÇLER ÇAĞRILMADI

Özellikle Teknik Direktör Samet Aybaba’nın takıma monte ettiği ve Mircea Lucescu’nun bizzat Kasımpaşa maçına gelerek takip etmek istediği Burak Kapacak’ın Ümit Milli Takıma çağrılmaması tepki çekti. Yine Burak’la birlikte zaman zaman şans bulan Ramazan Keskin’de Ümit Milli Takım’da şans bulamadı. Ayrıca bugüne kadar birçok kez Ümit Milli Takıma davet edilen ve forma giyen Muhammed Şengezer’de kadroda kendine yer bulamadı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X