Hentbolda gruplar belli oldu

Türkiye Kupası 2. Turu’nda erkeklerde Nilüfer Batman’da, kadınlarda Osmangazi Polatlı’da ve Mudanya Belediyespor ise Kastamonu’da mücadele edecek.

Hentbolda gruplar belli oldu

Hentbol Erkekler ve Kadınlar Türkiye Kupası’nda 2. tur grupları belli oldu. Türkiye Hentbol Federasyonu’nda (THF) gerçekleştirilen kura çekiminin sonunda Kadınlar Süper Ligi’ndeki temsilcilerimiz Osmangazi Belediyespor ve Mudanya Belediyesi Dinçspor ile Erkekler Süper Ligi’ndeki ekibimiz Nilüfer Belediyespor’un grupları belli oldu. Kura çekiminin ardından Polatlı’daki A Grubu’nda yer alan Osmangazi Belediyespor’un rakipleri Yenimahalle Belediyespor, Polatlı Belediyespor ve Aksaray Belediyespor oldu.

MAÇLAR OCAK’TA

Kastamonu’daki D Grubu’nda yer alan Mudanya Dinçspor, Kastamonu Belediyespor, Üsküdar Belediyespor ve Artsam Koleji ile karşılaşacak. Batman’daki C Grubu’nda mücadele edecek Nilüfer Belediyespor ise Beşiktaş Antalyaspor ve Batman Belediyespor arasından sıyrılmaya çalışacak. Karşılaşmalar 4’er takımlı 4 grup merkezinde tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Gruplarda ilk 2 sırada yer alan takımlar, çeyrek finale yükselecek. 2. tur grup maçları kadınlarda 29-31 Ocak, erkeklerde ise 30 Ocak-1 Şubat tarihlerinde yapılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X