‘Hep birlikte başaracağız’

Yalçın Hoca bir maç kazandıklarını ve desteğin devam etmesi gerektiğini söyledi. Koşukavak ‘Ben bugünkü takıma şampiyonluğa oynar dersem gerçek dışı, doğru olmaz. Devam etmeliyiz. Bugünkü galibiyet çok önemliydi’ dedi. 

‘Hep birlikte başaracağız’

Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Genç teknik adam ‘Öncelikle çok önemli galibiyetti. Tüm Bursa, şehri Bursaspor camiası için önemliydi. Genç oyuncularımın hepsinden alnından öpüyorum. Hafta başında oyunculara Akhisarspor’un sadece kanat hücumu yaptığı, merkezden fazla etkili olmadığını anlattık. Onların ortaya yapacağı oyunları oyuncularım kesti. Taktiksel anlamda benim senaryolarımı ve teorilerimi hayata geçirdiler. Teknik adamlar senaryo yazarlar, oyuncular oynar. Hepsini tebrik ediyorum. Hep birlikte başaracağız.’diye konuştu. 

MÜCADELE EDİYORUZ 

 Hedefle ilgili de konuşan Koşukavak şöyle konuştu :’ Ben bugünkü takıma şampiyonluğa oynar dersem gerçek dışı, doğru olmaz. Oyuncuyu korumalıyız. Ozan 2001 doğumlu. Bir hamle hatası sarı kart, bir hamle hatası gol, bir hamle hatası kırmızı kart. Ben onu kazanmak için mücadele ediyorum. Bugün daha kötü skor olsaydı, benim neler yaptığımı biliyor musunuz. 3 puan bu oyunculara özgüven. Büyük camiaların umutsuzluk diye bir konusu söz olamaz’

ALİ AKMAN AKILLI ÇOCUK

‘Ben elimden ne geliyorsa uyumadan 24 saatse 24 saat yaparız. Böyle güzide camiaya hizmet etmek onurdur. Bir şeyleri inşa ederken güçlü olmak zorundasınız. Bursaspor forması çok kıymetli ve ağır. Onları taşıyacakların da deneyime ve tecrübeye sahip olması lazım. Bu takım yine maç kazanır, kaybedebilir.Ali Akman, şuanda bu ligde 90 dakika oynayacak seviyede değil. Kendisi çok akıllı. Bana çok inanıyor. Ben söylersem yapıyor. Bende ona inanıyorum. ‘

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X