Her mahalleye bir personel

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, koordinasyon ve işbirliğini arttırmak, hizmet önerilerini ve taleplerini almak üzere muhtarlarla  bir araya geldi. Türkyılmaz, “Her alanda güzel bir Mudanya için çalışıyoruz” dedi. 

Her mahalleye bir personel

ÖMER BİLİK

İlçede gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Türkyılmaz, muhtarların en önemli isteklerinden biri olan personel desteği uygulamasını 2018 yılında hayata geçireceklerini bildirdi. Türkyılmaz, “Aldığımız karar doğrultusunda 2018 yılı içinde, bazı mahallelerde bulunan personel uygulamamızı mahallelerimizin tamamına taşıyacağız. Cami ve okullara verdiğimiz gibi her mahallede belediye adına bir çalışanımız olacak. Muhtarlardan artık temizlikle ilgili şikayet almayacağız. Hazırlığı yapıldı. Ocak ayı içinde ihalesi yapılacak” dedi. 

Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Sorumluluk alanımızda bulunan arazi yollarıyla ilgili muhtarlarımızdan güzel dönüşler alıyoruz. Önümüzdeki yıl asfalt şantiyesini kurduktan sonra arazi yolları dahil her mahalleye asfalt yapacağız. Muhtarlarımıza verdiğimiz sözler vardı. Her mahalleye halı saha yapacağız dedik. 10 mahalleye halı saha yaptık. Önümüzdeki dönemde de diğer mahallelere yapılacak. Mahallelerimizin asfalt, park, parke ve altyapı çalışmaları bitmiş olacak” diye konuştu. 

Toplantıda muhtarlar da sıkıntılarını dile getirirken, Mudanya Muhtarlar Derneği Başkanı Sadettin Tamaç da işbirliği ve hizmetlerin devamını istedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X