Herkes şapkasını önüne koymalı

Ertuğrul Sağlam, ‘Geçmişte neler yanlış yapıldı, doğrular nelerdi, bunları masaya yatırıp bundan sonrasındaki yol haritasındaki belirleyici gerçekleri ortaya koymak lazım’ dedi.

Herkes şapkasını önüne koymalı

Bursaspor’un eski teknik adamlarından Ertuğrul Sağlam, yeşil beyazlı takımla ilgili önemli tespitler yaptı. Sağlam, ‘Çalıştığım dönem içerisinde ikinci dönemi saymıyorum çünkü o dönemde ben burada yaklaşık 12-13 hafta bulundum. Sıkıntılarla geçen bir sezondu.

Çok şanssız bir dönemdi. Sonraki süreçte neler yaşandığını ben çok iyi biliyorum da ifade edemiyorum. Herkesin şapkasını önüne koyup, geçmişte neler yanlış yapıldı, doğrular nelerdi, bunları masaya yatırıp bundan sonrasındaki yol haritasındaki belirleyici gerçekleri ortaya çıkarabilmeli’ diye konuştu. 

Takımı kendi kurmalı

Mustafa Er’in Bursaspor’un başında yer almasıyla ilgili de Ertuğrul Hoca, şunları söyledi: ‘Ben Mustafa Hoca’yı tanıyorum, kendisine de çok değer veriyorum. Mustafa Hoca, 2 sezondur Bursaspor’un en kritik döneminde göreve geldi ve çok büyük baskı ve stres altında iş yapmaya çalıştı.

Benim temennim şu, genç kardeşimiz olarak inşallah önümüzdeki sezon kendi kuracağı, kendi hazırlayacağı takım ile sezona başlaması ve ondan sonrasıdır. Ben güzel olacağına inanıyorum inşallah devam eder.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X