Herkese Türkiye’yi anlatıyorum

Dosso Dossi Fashion Show’da mankenlik yapmak için Antalya’ya gelen Paris Hilton, Türkiye’den ülkesine her dönüşünde arkadaşlarına ülkemizin güzelliklerini anlattığını söyledi.

Herkese Türkiye’yi anlatıyorum

İLERİDE DAHA KALABALIK GELECEĞİM

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show’un bu yılki yıldızı Paris Hilton oldu. Türk tekstil ürünleri almak için Antalya’ya gelen binlerce Rus için düzenlenen şovda podyuma çıkmadan önce soruları yanıtlayan Hilton, Türkiye’ye nişanlısı Chris Zykla’yla geldiğini hatırlatarak,

‘Daha önce defalarca Türkiye’ye geldim. Buradan her döndüğümde çevreme ve arkadaşlarıma Türkiye’yi anlatıp oraya gidip tatil yapın diyorum. Umut ediyorum ki ileride Türkiye’ye çocuklarımla birlikte de geleceğim’ dedi. 

ÇOCUĞUMUN ADINI ANTALYA KOYABİLİRİM

Annesinin adını Paris şehrini çok sevdiği için koyduğunu belirten Paris Hilton, kendisinin de çocuğu için böyle bir düşüncesi olduğunu dile getirdi. Londra şehrini çok sevdiğini söyleyen Hilton, ‘Belki ilk çocuğuma Antalya ismini de koyabilirim’ dedi.Kendisine ait 3 otelin yanısıra kozmetikten ayakkabı markasına 19 farklı sektörde faaliyet gösteren Hilton, adını daha fazla büyütmek için çalışmaya devam edeceğini belirtti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X