Herkesin çirkin diye alay etmesine dayanamadı! Dudak uçuklatan değişim

Herkesin “çirkin” diye alay etmesine dayanamadı ve bıçak altına yatıp bambaşka biri oldu.

Herkesin çirkin diye alay etmesine dayanamadı! Dudak uçuklatan değişim

24 yaşındaki kadın estetik operasyonlar sayesinde inanılmaz bir değişim geçirdi. 

Instagram paylaşımlarıyla üne kavuşan 24 yaşındaki Celine Centino, “nereden nereye geldi” deyiminin canlı bir örneği gibi. Pamala Anderson hayranı olan genç kadın ona benzeyebilmek için 38 bin sterlin harcadı ve bambaşka birine dönüştü.

Yetişme çağındayken sıradan ve dikkat çekmeyen bir görüntüye sahip olan Celine Centino, bu yüzden okulda da alay konusu olduğunu anlatıyor. Genç kadın birçok kişinin kendisiyle “çirkin” diye dalga geçtiğini de gizlemiyor.

degisim3.jpg

O dönemde dişlerine tel takılı olan Celine Centino, başı arkadaşlarının da kendisini şişman bulduğunu da anlatıyor.
O yıllarda mutlu bir insan olduğunu ama görüntüsünden hoşnut olmadığını belirten Celine Centino, insanların görüntüsünü yargılaması yüzünden depresyona girdiğini de belirtiyor.

Tekrar mutlu bir insan olmak istediği için hiç çekinmeden bıçak altına yatıp defalarca operasyon geçiren Centino, kendine örnek olarak da Pamela Anderson’ı aldığını anlatıyor.

Celine Centino, bugünkü görüntüsüne kavuşmak için göğüslerinden burnuna, yanaklarından dudaklarına kendini estetik cerrahların eline teslim ettiğini de saklamıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X