Hesap veremeyeceğiniz işlere girmeyin

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Türkiye’nin ekonomik operasyonla karşı karşıya olduğunu belirterek, ”Evet halkımızın çektiği büyük sıkıntılar ve zorluklar var.

Hesap veremeyeceğiniz işlere girmeyin

Türkiye ekonomik açıdan bu badireyi ve bu zorlukları aşacak ama üzüntü verici olan şey, bu aziz milletin içerisinde fırsatçıların bu kadar yoğun olması” dedi. Hukukun, serbest piyasanın dışında işi fırsatçılığa, ganimete dökenlerin mutlaka hukukun içerisinde hesabını vereceklerini dile getiren Malkoç şöyle devam etti: ”Kimse, yarın hesap veremeyeceği işlere girmesin.

Günlük iki kuruşluk kar için millete haksızlık yapmasın. Bizim temennimiz bu yanlış yapanın yakasına ilgililer, yetkililer yapışır. Hukukun önünde onlardan hesap sorarlar. Yarın yüzleri kızarmaması için hiç kimse aç gözlülük yapmasın, ölçülü davransın. O açıdan dünyada hiç gizli bir şey yok. Stokçular, fırsatçılık yapmasınlar. Yarın önlerine acı fatura konur, biz uyarıyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X