Heyecan sona erdi

Uludağ’da gerçekleştirilen Kulüplerarası Kayak İl Birinciliği büyük heyecana sahne olurken, dereceye giren isimler belli oldu.

Heyecan sona erdi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Kayak Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen Kulüplerarası Kayak İl Birinciliği sona erdi. Uludağ’da gerçekleştirilen organizasyon kıyasıya rekabete sahne oldu. Uludağ Osman Yüce Pisti’nde gerçekleştirilen yarışlar U12, U14, U16, U18 ve +18 kategorilerinde 70 kayakçının katılımıyla gerçekleşti. Müsabakalarda 59 alp disiplini ile 11 snowboard yarışmacısı katıldı.

KAYSERİ YOLCULARI

Nefes kesen yarışlar sonunda dereceye giren sporcular, Kayseri’de gerçekleştirilecek  B grup elemelerinde Bursa’yı temsil etmeye hak kazandılar. Kayseri’de yapılacak yarışlar sonunda da elde ettikleri dereceye göre Kayak Federasyonu’nun düzenlediği A1 ve A2 Ligi’ne katılacaklar. Sporcuların derece elde etmek için yoğun bir mücadele verdiği yarışların sonunda madalyalar da sahibini buldu.

Yarışlar sonunda dereceye giren sporculara madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Satık ve İl Temsilcisi Güven Karadağ takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X