Hiç çocuk olmadım!

11 yaşından beri çalıştığını söyleyen ünlü oryantal Didem, çocuk yaşta sahneye çıktığı mekanda polis baskınları olduğunda kendisini farelerin olduğu depoya sakladıklarını söyledi.

Hiç çocuk olmadım!

ÇIĞLIK BİLE ATAMAZDIM

Katıldığı programda itiraflarda bulunan oryantal Didem, çocuk yaşta sahneye çıkıp ailesine destek olmak zorunda kaldığını anlattı. Zor bir yaşantısı olduğunu söyleyen Didem, ’11 yaşındayken sahneye çıkıyordum. Polis geldiğinde beni farelerle dolu olan bir depoya kapatıyorlardı. Ekipler gidene kadar orada duyuyordum. Sesimi duyup da mekanı kapatırlar diye farelerden korkup çığlık atamıyordum. Ben çocuk olamadım, genç kız olamadım’ dedi.

KARDEŞİMİ İHBAR ETTİM

Kazandığı parayı ailesine verdiğini, onların da boşanan abisinin çocuklarına baktığını söyleyen Didem, erkek kardeşi hakkında da şok bir itirafta bulundu. Abisinin bir dönem madde bağımlısı olduğunu dile getiren Didem, ’26 yaşında erkek kardeşim var konuşmak istemiyorum, görmek de istemiyorum ama çok da seviyorum. Madde kullandığında, kardeşimin kurtulması için, polisi arayıp ihbar ettiğim oldu’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X