Hiçbir endişem yok!

Teknik Direktör Samet Aybaba alt sıralar için korku yaşamadığını söyledi.

Hiçbir endişem yok!

Bursaspor’un sezonu rahat bir şekilde tamamlayacağını belirten tecrübeli teknik adam, ‘Kimse telaş yapmasın. Sezon içerisinde birçok şanssızlık yaşadık. Burası futbol şehri. Oyuncularımızın tepkilerden etkilendiği unutulmasın’ dedi.

Teknik Direktör Samet Aybaba, dünkü antrenman esnasında basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Neşeli olduğu görülen tecrübeli teknik adamın, Çaykur Rizespor maçının izlerini üzerinden sildiği görüldü. 24 puanda olmanın hiçbir endişe oluşturmadığını ifade eden Samet Hoca, ‘Kimse telaşa kapılmasın. Kısmetse Bursaspor rahat bir şekilde ligi bitirecek. Camiamızdan, taraftarımızdan sadece bunu istiyorum. Burası futbol şehri. Oyuncularımızın tepkilerden etkilendiği unutulmasın’ dedi. 

32 PUANIMIZ OLURDU

Rizespor mağlubiyetini de hak etmediklerini ancak çok basit hatalar yaptıklarını belirten Aybaba, ‘Ben her şeye rağmen iyi oynadığımızı düşünüyorum. Çok bireysel hata yaptık ve sonucunu gördük. 13. dakikada yenmeyecek bir gol yedik. Nasıl olur da arkada iki adam kalmaz hayret ediyorum. Bağırıyorum, duyuramıyordum. Böyle bir durum sonrası da sonucuna katlanmak zorundayız. Bugün bunları konuştuğumuza dahi şaşırıyorum. Şans yanımızda olsa, VAR’dan zarar görmeseydik bugün en az 32 puanımız olurdu. Hava çok başka olurdu’ ifadelerini kullandı.

YÜZÜM ASIK OLAMAZ

Takımın havasının şuan yerinde olduğunu kaydeden tecrübeli teknik adam, şöyle devam etti: ‘Benim moralimin bozuk olması gibi bir şansım yok. Yüzüm asık olamaz. Çünkü ben bu takımın başındaki adamım. Bu futbolcuları ayağa kaldıracak olan kişilerin başında geliyorum. Taraftar baskısını kaldıramayan birçok oyuncumuz var. Benim de idmanlarda moral ve motivasyonum düşük olursa bu futbolcuları kimse kurtaramaz. Rizespor mağlubiyeti sonrası ben de kendimi sorguladım. Sabah kadar düşündüm.’

ÇABUK ATLATMAK GEREKİYOR

‘Kendime sorular sordum. 1 gün kendime gelemedim. -Keşke şöyle yapsaydım, bunu oynatsaydım, öyle yapmasaydım da şöyle yapsaydım- gibi… Ama bu durumları çabuk atlatmak gerekiyor. Dediğim gibi eğer benim suratım düşük, moralim bozuk olursa, takıma zarar vermiş olurum. Önemli olan bundan sonraki süreçte ayağa kalkabilmek. O gücümüz ve inancımız her zaman var. Zorlukların üstesinden her zamanki gibi geleceğiz.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X