Hızlı tren için onlar da harekete geçti

Balkantürksiad yönetimi, 9 maddeden oluşan Bursa’nın sorunları ve iş dünyası beklentileri listesini Ankara’daki Bursa Milletvekillerine sundu. Listenin ilk sırasında hızlı tren var…

Hızlı tren için onlar da harekete geçti

9 maddeden oluşan Bursa’nın sorunları ve iş dünyası beklentileri listesini Ankara’da masaya koydular. Balkantürksiad Başkanı Berat Tunakan ve yönetimi listeyle siyasetçiye destek verirken, beklentileri paylaşmayı hedefledi.

Eski bakanlar Hakan Çavuşoğlu ve Efkan Ala ile AK Parti milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç, Refik Özen ve Atilla Ödünç’e verilen listenin ilk sırasında hızlı tren yer alıyor. Yenişehir-Bilecik yolunun bitirilmesi isteniyor.

Haberi, Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugünkü köşesinden duyurdu..

İş dünyası da harekete geçti, Ankara’dan ‘hızlı tren’ istedi

Aslında… Balkantürksiad Başkanı Berat Tunakan yönetimiyle birlikte Bursa milletvekillerini ziyaret etmek için Ankara programı hazırladı.

Ne var ki…

Siyasilerle görüşmek için Ankara’ya gitmişken “Bursa’nın sorunları ve beklentileri” üzerine yaptıkları çalışmayı da paylaşmak istedi.

Böylece…

Bursa’yı parlamentoda ve başkentte temsil eden milletvekillerinin çalışma ve girişimlerine destek verirken, kentin ve üyelerin sorunlarını da gündeme getirmeyi düşündü.

Ortaya da 9 maddelik Bursa’nın sorunları listesi çıktı.

Listeyi…

Geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı olan TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu ve yine geçmiş dönem İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın da katıldığı toplantıda AK Parti Bursa milletvekillerine verdi.

İşte…

AK Parti Bursa milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç, Refik Özen, Atilla Ödünç’ün de hazır bulunduğu görüşmenin gündemini oluşturan listenin ilk sırasında “Bursa Hızlı Tren çalışmalarının hızlandırılması ve gerekli kaynağın aktarılması” yer alıyor.

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X