‘Hizmet ederken sınır gözetmiyoruz’

Gemlik Belediyesi tarafından Yalova’nın Armutlu ilçesine bağlı Hayriye köyünde yeniden düzenlemesi tamamlanan köy meydanı ile Yöresel Ürün Satış Yeri törenle hizmete girdi.

‘Hizmet ederken sınır gözetmiyoruz’

Törene Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Armutlu Kaymakamı Abdulselam Öztürk, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, belediye meclis üyeleri, Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Beki ile vatandaşlar katıldı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, halka hizmet ederken sınır gözetmediklerini söyledi.

“Ulaşabildiğimiz her noktaya, gücümüz nispetinde hizmet etmeye gayret ediyoruz” diye konuşan Yılmaz, Gemlik Belediyesi’nin ilçe sınırlarının yanı sıra ilçe sınırları dışında da hizmet götürdüğünü ifade etti. Yılmaz, yenilenen köy meydanı ile Yöresel Ürün Satış Yerinin Hayriye Köyü’ne hayırlı olmasını diledi.

Armutlu Kaymakamı Abdulselam Öztürk de, Gemlik Belediyesi’nin insanı odak alan hizmetlerin devam edeceğine inandığını ifade ederek, Yöresel Ürün Satış Yeri ve köy meydanının, Hayriye Köyü sakinlerine hayırlı olmasını diledi.
Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesilerek Hayriye Köyü Yöresel Ürün Satış Yeri ve meydan açılışı yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X