‘Hizmette öncü belediyeyiz’

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Muhtarlar Derneği ile Afyon’da düzenlenen hizmet çalıştayında ilçedeki mahalle muhtarları bir araya geldi.

‘Hizmette öncü belediyeyiz’

İki gün süren çalıştayda muhtarlar, gruplar halinde belediye başkan yardımcılarıyla istişare toplantıları yaparak, mahallelerdeki ihtiyaç ve talepleri görüştü. Toplantılarda konuşulan konular, çözüme kavuşturulması için rapor haline getirildi. 

“SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZÜYORUZ”

Çalıştayda konuşan Başkan Dündar, ilçedeki ihtiyaçları ve talepleri hızlı bir şekilde çözüme kavuşturma adına bu toplantıların çok faydalı olduğunu belirterek, “Şehrimizi ve yaşadığımız yeri sahiplenmek önemli. Osmangazi’deki çalışmaları hep birlikte yapıyoruz ve sorunların çözümüne katkı sağlıyoruz. Bize ulaştırdığınız öneriler doğrultusunda ihtiyaçları gidermeye çalışıyoruz. Danışarak, istişare ederek çalışırsak en doğru yolu bulabiliriz” dedi. Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı İdris Aydın da, karşılıklı istişare ortamını hazırladığı için Başkan Dündar’a teşekkür etti. Çalıştayda muhtarlar, mahallelerine yönelik sorunları ve taleplerini yazılı olarak Dündar’a iletti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X