Hocamızın istediği oyuncuları alacağız

Samet Aybaba’nın çok seçici olduğunu ifade eden Başkan Ay, “Kimse merak etmesin gereken takviyeler yapılacak. Yasin Öztekin, hocamızın dediği rakamı kabul ederse hemen gelsin” dedi.

Hocamızın istediği oyuncuları alacağız

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Afyon kampında Teknik Direktör Samet Aybaba’yla transfer çalışmalarını masaya yatırdıklarını söyledi. “Hocamızın istediği oyuncuları alacağız” diyen Başkan Ay, “Samet hocamız çok seçici.

Böyle davranması da hoşuma gidiyor. Her getirdiğimiz oyuncuyu kabul etmiyor. Mesela Volkan Şen’i söyledik, bir çok golcü ismi verdik kesinlikle kabul etmedi” dedi.

EKONG’A TEKLİF GELEBİLİR

Transfer çalışmalarının yanı sıra gitmesini istedikleri oyuncularla ilgili de çaba gösterdiklerini kaydeden Ali Ay, “Mesela Sane’ye ulaşamıyoruz. Çağırdık gelmedi.

Noter tespiti yaptırdık ve ihtar çektik. Muhtemelen sözleşmesini tek taraflı feshedeceğiz. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim; değerini bulan her oyuncumuzu satabiliriz. Mesela, Ekong’la ilgili önümüzdeki günlerde bir teklif gelebilir” diye konuştu…

SÖZLEŞMESİNİ UZATABİLİRİZ

Stancu’yla alacakları konusunda anlaşmaya vardıklarını kaydeden Başkan Ay, “Hem kendisi hem de menajeri çok dürüst insanlar. Sözleşme uzatmamız da gündemde” ifadelerini kullandı.

Transferi gündemde olan Yasin Öztekin konusunda da konuşan Başkan Ali Ay, “Hocamızın dediği rakamları kabul ederse hemen gelsin” dedi. Samet Aybaba, Yazin’le ilgili, “700-800 bin Euro veririz” demişti. 

BİR KURUŞ VERMEM

Başkan Ay, kapatmama kararı aldığı basketbol şubesiyle alakalı da şunları söyledi: “Yönetim kurulu üyemiz Sezer Sezgin’e söyledim; -kulüpten bir kuruş veremem kendi yağınızda kavurulun- diye.

Durmazlar 700 bin lira verecek ama isim yazmayacak artık. 2.5 milyon lira geliri var. Ona göre takım yapacaklar. Fazla bulsunlar yine onlar kullansın. Sezon içinde parasızlıktan idmana çıkmama gibi bir durum yaşanırsa kapatırım.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X