Hükümetten ‘Paralel yapı’ operasyonlarına ilk yorum

Sabah saatlerinde başlatılan paralel yapı operasyonlarını değerlendiren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu; “Yanlış yapan yanlışının bedelini öder” dedi.

Hükümetten ‘Paralel yapı’ operasyonlarına ilk yorum

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne’nin Keşan ilçesinde Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (Konsiad) üyeleri ve Trakyalı iş adamlarının topantısına katıldı. 

Toplantı sonrası basın mensuplarının, sabah saatlerinde başlatılan paralel yapı operasyonuyla alakalı sorularını yanıtlayan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş; “Teferruatını bilmiyorum. Ne oluyor, hangi gerekçe ile bunlar yapılıyor? Bu yüzden bir şeyler söylemeyi uygun bulmuyorum” dedi. Aynı soruyu değerlendiren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ise; “Sabahleyin yolda haberlerde duydum. Yanlış yapan yanlışının bedelini öder ama şuanda çok yeni haberler” dedi.

 

 

“KİMSE KEYİF İÇİN OPERASYON YAPMAZ”

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, sabah saatlerinde başlatılan ‘paralel yapı’ operasyonlarına ilişkin, “Suçlu kimse cezasını çeker. Burada kimse keyif için operasyon yapmamıştır. Bunların sebepleri var. Suç işleyenler adalete teslim edilir” dedi.

AK Parti İnegöl İlçe Kongresi ve İnegöl Mobilya Ağaç Sanayi Müzesi açılışı için Bursa’nın İnegöl ilçesine gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, sabah saatlerinde başlatılan paralel yapı operasyonlarına yönelik, “Basın istediğini yazıyor. Basın özgürlüğüne müdahalemiz yok. Ama suç örgütünün üyesi olursa, bir takım suçlara karşı o zaman ister basın mensubu olsun ister vatandaş. Kim olursa olsun kendisini savcı ve hakim karşısında görecek. Herken kanun ve mevzuata karşı şey yapması lazım. Paralel yapının böyle bir darbe girişimi asla kabul edilemez. Dolayısıyla devlette buna karşı her türlü tedbirini alır” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X