Hülya Avşar’a Bursa’dan meydan okudu

Son günlerde tenise merak saran Bülent Serttaş, özel bir organizasyonda sahne almak üzere geldiği Bursa’dan Hülya Avşar’a kortta karşısına çıkmasını teklif etti.

Hülya Avşar’a Bursa’dan meydan okudu

SERHAT HALLAÇ

HAYALİM SHARAPOVA’YLA MAÇA ÇIKMAK

Ünlü türkücü Bülent Serttaş, önceki akşam geldiği Bursa’da gazetecilere samimi açıklamalar yaptı. Geçen yıl Maria Sharapova’yı izlemeye giden ve sosyal medyada alay konusu olan Serttaş, o günden sonra merak sardığı teniste kendini geliştirdiğini söyledi.

En büyük hayalinin Sharapova ile maç yapmak olduğunu söyleyen Serttaş, ‘Sharapova olmazsa Hülya Avşar da olur. Çok atıp tutuyor ama havada karada götürürüm onu’ diyerek güldürdü.

HER ŞEHİRDEN ŞARKI YAPMAMI İSTİYORLAR

Geçen yaza damga vuran ‘Bodrum’ şarkısının beğenilmesi üzerine bir çok şehirden teklif aldığını belirten Bülent Serttaş, ‘Twitter’da Bülent Serttaş kültür bakanı olsun diye kampanya başlattılar.

Her şehre şarkı yapmamı istiyorlar’ dedi. Oynadığı reklam filmiyle de dikkatleri üzerine çeken Serttaş, ‘Artık dizilerden gelen konuk oyuncu tekliflerini kabul etmiyorum. Bana sürekli rol versinler’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X