Hürriyet Mahallesi sosyal tesis kazanacak

Orhangazi Belediyesi’nin ilçe merkezindeki Hürriyet Mahallesi’nde hayata geçireceği Hürriyet Sosyal Tesisler Projesi’nin inşaat ihalesi gerçekleşti.

Hürriyet Mahallesi sosyal tesis kazanacak

NEVZAT OKUMUŞ

Hürriyet Mahallesi’ndeki Sivil Toplum Örgütlerine ve Spor Kulübüne lokal ve sosyal tesis olarak hizmet verecek olan tessislerin ihalesine 2 firma katıldı. İhalede 15 günlük itiraz süresi başladı.

 Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orkent’teki Balgöç Sosyal Tesisleri’ni tamamlayıp hizmete soktuklarını anımsatarak, “Hürriyet Mahallemizin STK’ları için de bir sosyal tesis inşa edeceğiz. Hazırlanan proje zemin kat ile birlikte toplam 4 kat olarak planlandı.

Hürriyet Sosyal Tesisleri’nin yapım süresi 6 ay. Biz bu projeyi yıl sonuna kadar tamamlayıp hizmete sokmak istiyoruz. Proje her kat için ayrı planlandı. Proje dahilinde dükkan ve işyerleri de bulunacak. Hürriyet Mahallemiz bittiğinde son derece güzel bir tesise kavuşmuş olacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X