Hürriyet’in gurur gecesi

Kırmızı beyazlı kulübün 19 maçta 19 galibiyet alan U19 takımının şampiyonluk ve dayanışma gecesi büyük coşkuya dönüştü.

Hürriyet’in gurur gecesi

OĞUZ ÖZTÜRK

Bursa’nın köklü amatör kulüplerinden Hürriyetspor, altyapıya verdiği önemin meyvelerini toplamaya devam ediyor. Kırmızı beyazlıların 19 maçta 19 galibiyet alarak Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanan U19 takımı için şampiyonluk ve dayanışma gecesi düzenlendi. Emr-et’te gerçekleşen geceye Hürriyetsporlu genç oyuncular başarılarını doyasıya kutlama imkanı buldu. Gecede ayrıca takım formaları, futbol topları ve Pablo Martin Batalla’nın gönderdiği krampon açık arttırma ile satılıp kulübe maddi destek sağlandı.

GURUR DUYUYORUZ

Hürriyetspor Kulüp Başkanı İhsan Dağlı ve 2. Başkan Mümin Akgün coşkunun tavan yaptığı gecede yaptıkları konuşmada, Bursa’da büyük bir başarıya imza atan futbolculardan Türkiye şampiyonasında da derece beklediklerini ifade ettiler. Geceye katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Şükrü Köse de, kırmızı beyazlı takımı başarısından dolayı kutlayıp Türkiye şampiyonasında Bursa’yı en iyi şekilde temsil etmelerini diledi. U19’da 6 grup şampiyonunun katılımıyla 2 grupta oynanan play-off’ta şampiyonluk ipini göğüsleyen Hürriyetspor ve İnegölspor ile birlikte Bağlarbaşıspor, Nilüfer Erdemli ve Orhangazi Belediyespor Bursa’yı Türkiye Şampiyonası elemelerinde temsil edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X