Hüsnü Komiser’e tepki yağıyor!

Bu hafta yayınlanacak yeni bölümde Gonca Hanım’a evlilik teklifi eden Hüsnü Komiser’e, kazada ölen karısı Suat’ı çabuk unuttuğu için tepki yağıyor.

Hüsnü Komiser’e tepki yağıyor!

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar’ın bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde Hüsnü Komiser’in sürpriz evlilik teklifine tepki yağıyor.
 

BÜYÜK VEFASIZLIK
 

Yayınlanmaya başladığı günden bu tarafa bizden biri olan Arka Sokaklar oyuncularının acıları acımız, sevinçleri sevincimiz oldu. Mesut Komiser günlerce komada yattı, sosyal medyada cenaze törenleri organize edildi. Hüsnü Komiser vuruldu, herkes ölmesin diye dua etti. Ancak gelin görün ki dizi oyuncuları beklenen vefayı trafik kazasında yaşamını yitiren Hüsnü Komiserin karısı Suat için gösteremedi.

gonul.jpg
 

Hüsnü Komiser’in evlilik teklif ettiği Gonca Hanım…
 

DELİ DİVANE AŞIK OLDUĞU SUAT’I İKİ BÖLÜMDE UNUTTU
 

Diziye birkaç bölüm önce dahil olan Gonca Hanım, Hüsnü Komiser’in başını döndürdü. Ve deli divana aşık olduğu, 5 çocuğunun annesi Suat’ı bir anda unutuverdi. Öyle ki bu hafta ekrana gelecek 461. bölümde Hüsnü Komiser, vefasızlığına bir kademe daha attırarak Gonca Hanım’a evlilik teklif ediyor.

HÜSNÜ KOMİSER’E TEPKİ YAĞIYOR
 

Durum böyle olunca vefakar Arka Sokaklar izleyicisi Suat’a yapılan vefasızlığı bu kadar kolay sineye çeker mi? Sosyal medyadan hemen bir örgütlenme başlattılar. Hüsnü Komiser’i sert sözlerle eleştiren dizinin fanları “Tek bölümde Suat unutuldu. Lütfen Suat’ı unutturmayalım” başlıkları altında videolar hazırlayıp görseller paylaşmaya başladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X