Huzurevi inşaatında sona gelindi

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, yapımında sona gelinen İznik Belediyesi Ülker Aktar Huzurevi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyerek yapının eylül ayı başında teslim edileceğini bildirdi.

Huzurevi inşaatında sona gelindi

Selçuk Mahallesi Üyecik Mevkii’nde yapımına başlanan İznik Belediyesi Ülker Aktar Huzurevi inşaatında çalışmalarda sona gelindi.

Son çalışmaları yerinde inceleyen İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, “Artık sona geldik. İznik Belediyesi Ülker Aktar Huzurevi içerisinde 100 odası ve aile odaları bulunan, bunların yanında kuaförlerinden birçok sosyal donatı alanlarına kadar, restaurantı, terasları gibi birçok ayrıntıları düşünülerek inşa edildi” dedi.

1607563448841-001.jpg

Yapıya son olarak bakıma muhtaç olarak yaşayan yaşlı ailelerin birlikte konaklayabileceği bir alan da eklendiğini ifade eden Sargın, “Çalışmaların ağustos ayı içerisinde tamamlanarak yapının 1 Eylül 2018 itibariyle tarafımıza teslim edilmesini planladık. Bu tarihten itibaren de güzel bir açılışla huzurevi faaliyete geçecek. Ben en büyük destekçimiz olan hayırseverimiz Yahya Şükrü Gürün Bey’e teşekkürlerimi sunuyorum. Hiçbir destekten kaçınmayarak bizlerle birlikte emek harcadı, çalıştı” değerlendirmesinde bulundu.

bursa-bolgesi-nin-ornek-huzurevi-1-eylul-de-teslim-11012149_4571_o-001.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X