Huzurevi sakinlerine güzellik bakımı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi sakinlerinin el, ayak ve cilt bakımlarını gönüllü olarak üstlenen Dr. Bahar Kahraman’a teşekkür plaketi verdi.

Huzurevi sakinlerine güzellik bakımı

Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi sakinlerinin refahı için farklı çalışmalar yürütülüyor. Huzurevi’nde düzenlenen sosyal etkinliklerin yanı sıra burada kalanların kişisel bakımlarına da önem veriliyor.

Huzurevinde bu örnek çalışmalardan birini de Bursa Ayak Sağlığı Merkezi ve Ma-i Güzellik Merkezi işletmecisi Dr. Bahar Kahraman gönüllülük esasıyla yapıyor.

Kahraman, belli aralıklarla huzurevi sakinlerinin el, ayak ve cilt bakımlarını hiçbir ücret almadan yapıyor.

iha-20181018aw520596-1.jpg

Huzurevi sakinlerinin gönüllerini kazanan Kahraman’ı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de makamında ağırlayarak tebrik etti. Kahraman’a teşekkür plaketi veren Başkan Bozbey, “Gönüllü olarak insanların hayatlarına değer katıyorsunuz. Huzurevi sakinlerimiz bu hizmeti almaktan inanılmaz mutlular” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X