‘Hyundai İnallar’da Sıfır Faiz Kampanyası’ Son Sürat Devam Ediyor

Hyundai İnallar, Kasım ayında yeni otomobil satın alacaklara sıfır faiz kampanyası ve peşin alımlarda nakit indirimleri sunmaya devam ediyor.

‘Hyundai İnallar’da Sıfır Faiz Kampanyası’ Son Sürat Devam Ediyor

En son teknoloji ürünü kaliteli modelleriyle Türk tüketicisi tarafından beğeniyle karşılanan Hyundai, Kasım ayında da satış avantajlarını sunmaya devam ediyor. Peşin alımlarda nakit desteği veren Hyundai, aynı zamanda i10, i20 ve i30 modellerinde geçerli olmak üzere sıfır faiz imkanı da sunuyor. A segmentinin lider modeli i10, 15.000 TL 15 vadeli kredide sıfır faizle satılıyor. Daha fazla kullanım alanı isteyenler için öne çıkan i20 ise 20.000 TL 20 ay sıfır faiz imkanına sahip. Teknolojisi, tasarımı ve konforuyla öne çıkan Yeni i30 ise 30.000 TL 30 ay sıfır faizle satın alınabiliyor.

 

SUV-C segmentinin şık oyuncusu Tucson, hibrit teknolojisinin yeni üyesi IONIQ Hybrid ve ailelerin tercihleri arasında yer alan Elantra ise 50.000 TL 24 ay 0.99 faiz oranıyla satışa sunuluyor.

 

Hyundai Assan, i20 modelinde 2.500 TL’ye varan nakit indirimi yaparken, bu rakam Tucson modelinde 4.500 TL’ye kadar yükseliyor.    

Hyundai’nin yeni modellerini test etmek ve ürünlerle ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler İzmir Yolu’nda bulunan Hyundai İnallar Plazayı ziyaret edebilirler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X