Hyundai İnallar’dan bol avantajlı sıfır faiz fırsatları

Geçtiğimiz günlerde alınan ÖTV indirim kararının ardından müşterilerine daha avantajlı fiyatlar sunan Hyundai İnallar, özellikle i30 modelindeki 26.000 TL’ye varan indirimleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Hyundai İnallar’dan bol avantajlı sıfır faiz fırsatları

İnallar, i10 ve i20 modellerinin, tüm versiyonlarında geçerli olmak üzere 30.000 TL 12 ay kredi kullanımı için 0 faiz olanağı sunuyor. Hyundai’nin çevre dostu otomobillerinden biri olan IONIQ Hybrid modelinde ise 40.000 TL 12 ay kredi için 0 faiz imkanı bulunuyor. Aynı kredi koşulları KONA’da da geçerli.

Geçtiğimiz aylarda satışa sunulan Yeni Tucson ise özellikle dizel otomatik versiyonuyla otomobil severlerin gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Hyundai İnallar, Tucson modelinde de 50.000 TL 12 ay 0 faiz kredi imkanı veya 15.100 TL’ye varan nakit indirim desteği sunuyor. Sizlerde İzmir Yolu üzerinde bulunan Hyundai İnallar’a uğrayarak bu fırsatlardan yararlanabilirsiniz. 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X