IB Türk okulları Çakır`da buluştu

Uluslararası Bakalorya Organizasyonu İlk Yıllar ve Orta Yıllar Programları ile Diploma Programlarını (IB-PYP, IB-MYP, IB-DP) uygulamaya yetkilendirilen ve uygulamaya aday olan Türk okullarının temsilcileri Bursa’da IB-PYP ve IB-MYP programlarını uygulamay

IB Türk okulları Çakır`da buluştu
Çakır Eğitim Kurumları Genel Müdürü Cem Çakır, toplantının açılış konuşmasında uygulanan eğitim sisteminin gelecekte adı ne olursa olsun IB sistemine yönelmesi gerektiğinin altını çizdiği konuşmasında ülkenin değerli eğitimcilerini konuk etmekten mutluluk duyduklarını söyledi. Çakır Eğitim Kurumları İlk ve Ortaokul Müdürü Hülya Korkut’un, IB Programlarını uygulayan okulların Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onay almasına ilişkin olarak yaptığı açıklamaların ardından, Çakır Eğitim Kurumları PYP Koordinatörü Çiğdem Durukan ve MYP Koordinatörü Bahar Çakır, bir sonraki toplantı ve yeni dönemde açılması planlanan çalıştaylar hakkında bilgi verdiler. Genel toplantının ardından PYP, MYP VE DP grupları ayrı ayrı çalışma gruplarına ayrıldılar.
 
İlk yıllar, orta yıllar ve diploma programlarının koordinatörleri kendi gündemlerini görüşürken, IB kütüphane öğretmenleri de bir araya geldi. PYP, MYP ve DP grupları toplantılardan büyük bir verim aldıklarını ifade ederken başarılı organizasyon nedeniyle okul yetkililerine teşekkür ettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X