İçerde’yle yıldızı parlamıştı, şimdi annesine bakmak için simit satıyor

Reyting rekortmeni ‘İçerde’ dizisinin Şevko’su Sedat Payas’ın şimdilerde annesine bakabilmek için simit sattığı ortaya çıktı.

İçerde’yle yıldızı parlamıştı, şimdi annesine bakmak için simit satıyor

‘İçerde’ dizisinde Şevko karakterini canlandıran Sedat Payas, dizinin finalinin ardından iş bulamayınca simit ve sandviç satmaya başladı.

SİMİT VE SANDVİÇ SATIYOR

Yayınladığı dönemde reyting rekorları kıran ‘İçerde’ dizisinin final yapmasıyla bir oyuncu işsiz kaldı. Dizide Şevko karakterini oynayan Payas, şimdilerde geçimini sağlayabilmek için sokaklarda simit ve sandviç satıyor.

ANNESİNE BAKMAK İÇİN BU İŞE BAŞLADI

Flasflas sayfasına ulaşan fotoğraflarda Payas’ın sandviç ve simit sattığı ortaya çıktı. Dizinin birçok oyuncusu kendisine yeni yapımlarda yer bulurken yan karakter olarak çalışan oyuncular geçimini sağlamak için farklı işlere yöneldi. İçerde dizisinden sonra iş bulamadığını ve annesine bakmak için simit, sandviç sattığını söyleyen Payas, yeni işinden şikayetçi olmadığını da söyledi.

BİRÇOK DİZİ VE FİLMDE ROL ALDI

Sedat Payas, İçerde, Vücut, Kolpaçino: Bomba, Kalbim Seni Seçti, Çakıl Taşları ve Kurtlar Vadisi gibi dizi ve filmlerde rol aldı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X