İçi boş bir kulübe!

Yeşil beyazlılar, Süper Lig’de yine kümede kalmayı son haftalarda garantileyen Antalyaspor’la birlikte yedek kulübesindeki oyuncularından en az skor katkısı alan takım oldu.

İçi boş bir kulübe!

Galatasaray’ın şampiyon olduğu Spor Toto Süper Lig’de atılan 906 golün 108’i müsabakalara yedek başlayan oyunculardan geldi. Yedek kulübesindeki oyunculardan en fazla verim alan ekibin ise ligi ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe’nin olması dikkati çekti.

Maça sonradan giren sarı-lacivertli futbolcular 12 gol buldu. Fenerbahçe’yi 11 golle Medipol Başakşehir, 8’er golle Atiker Konyaspor, Beşiktaş ve Galatasaray izledi.

DELARGE VE SOW

Bu takımları  Sivasspor 7, Gençlerbirliği, Kardemir Karabükspor, Teleset Mobilya Akhisarspor, Trabzonspor 6’şar, Evkur Yeni Malatyaspor, Göztepe, Kayserispor 5’er, Aytemiz Alanyaspor, Osmanlıspor 4’er, Kasımpaşa 3, Antalyaspor ve Bursaspor 2’şer golle takip etti.

Bursaspor’da sonradan oyuna girip gol bulan isimler Dzon Delarge ve Sow oldu. Delarge Alanyaspor, Sow ise Göztepe maçında gol atmıştı. Yedek başladıkları maçlarda sonra oyuna girip 4’er gol atan Fenerbahçe’den Mathieu Valbuena ile Medipol Başakşehir’den Mevlüt Erdinç en golcü yedek oyuncular oldu.

SOLDADO 3 GOL ATTI

Bu iki ismi üçer golle Atiker Konyaspor’dan Adis Jahovic, Beşiktaş’tan Vagner Love, Fenerbahçe’den Roberto Soldado, Galatasaray’dan Sinan Gümüş, Medipol Başakşehir’den Kerim Frei ve Trabzonspor’dan Hugo Rodallega izledi.Fenerbahçe’den Roberto Soldado sonradan oyuna dahil olduğu Demir Grup Sivasspor müsabakasında 3 gol birden attı. Beşiktaş’tan Vagner Love, Evkur Yeni Malatyaspor’dan Gilberto ve Osmanlıspor’dan Sokol Cikalleshi ise yedek başladıkları müsabakada ikişer gol atmayı başardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X