İçindeki çocuğu satırlara döktü

Genç jenerasyonun başarılı oyuncusu Ebru Şahin, yeni yaşını içindeki çocuğa ithafen yazdığı duygusal mesajla kutladı.

İçindeki çocuğu satırlara döktü

SEVİLMEKTEN ÇOK SEVMEYİ BİLDİM

Hercai dizisiyle şöhretinin zirvesine ulaşan oyuncu Ebru Şahin, dün 27 yaşına bastı. Doğumgününü kendine yazdığı ilginç bir mesajla kutlayan Şahin, ‘Sevilmekten çok sevmeyi, eksilsen de fazlasıyla dönebilmeyi, en kötü anı bana rağmen güler yüzle silmeyi bildin. Bir ağaca sarılmayı da ayağını sokacak su birikintisi bulunca mutlu olmayı da, gökyüzüne bakınca doymayı, dünyaya çarpa çarpa kanat çırpmayı da bildin’ satırlarını kaleme aldı. 

AKLINI DEĞİL, KALBİNİ SEÇ…

Adeta yaşadığı zorluklara karşı içindeki çocuğun masumiyetine nasıl sığındığını sevenleriyle paylaşan Ebru Şahin, kendine nasıl küçük mutluluklar yarattığını dile getirdi. Şahin, ‘Yaptığım ve yapacağım onca hataya şimdiden özürle, iyi ki doğdun iyi ki bu bedenime ruh oldun. İçindeki çocukla, her yaşıma inat aynı kalmanı ve aklımla kalbim arasında hep kalbimi duymanı dilerim’ sözleriyle kendine yazdığı mektubu noktaladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X