İddialı konuştu: Aklı olan izler

Hayatından kesitlerin yer aldığı yeni filmi ‘Selfi’yi seyirciyle buluşturmaya hazırlanan Hülya Avşar, ‘Filmi aklı olan izler’ diyerek iddialı konuştu.

İddialı konuştu: Aklı olan izler

SONRA PİŞMAN OLMAYIN

Kendisinin yazdığı, yönettiği ve bir kamera ile çektiği ‘Selfi’ filmiyle otobiyografisini seyirciyle paylaşmaya hazırlanan Hülya Avşar, 27 Nisan’da vizyona girecek yapım öncesi açıklamalarıyla yine gündem yarattı. Avşar, ‘Hülya Avşar’ın filminden banane, hiç uğraşamam şimdi diyorlardır dimi? Siz bilirsiniz. Aklı olan izler. Kendimi halka açıyorum. Sonra pişman olmayın’ dedi. 

BAŞUCU FİLMİ OLACAK

Selfi için gala yapmayacağını söyleyen Hülya Avşar, izlemek isteyenin zaten sinemaya gideceğini dile getirdi. Avşar, ‘Gerçekten farkındalığı olan kişiler, daha doğrusu alt yazıyı okuyanlar baş ucu filmi olarak görebilirler. Ama alt yazıyı okuyamayanlar eğlenecekler ve çıkışta da kendi psikolojilerine göre yorum yapacaklardır’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X