İki vekilden ‘Şehir Hastanesi’ ile ilgili açıklama

CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özkan ve AK Parti Milletvekili Mustafa Esgin Şehir hastanesi’yle ilgili açıklamalarda bulundu.

İki vekilden ‘Şehir Hastanesi’ ile ilgili açıklama

DERYA DEMİR PINAR

Özkan’dan  cevap  bekleyen sorular

CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özkan, boşaltılmaya başlanan Bursa Devlet Hastanesi önünde dün habercilere açıklama yaptı. Özkan, Şehir Hastanesiyle cevap bekleyen bir çok soru olduğunu belirterek, ‘Şehir Hastanesi arazisi yüklenici firmaya bedelsiz mi tahsis edildi? Bedelsiz tahsis edildiyse bunun sözleşmesi nerede? Hasta garantisi verildi mi? Bu soruların cevabını istiyor ve Bursa halkı için sözleşmeleri görmek istiyoruz’ dedi. 
Özkan, taşınan hastanelerin durumu hakkında da cevap beklediklerini kaydederek, ‘Ayrıca, şehir merkezinden hastalar nasıl ulaşım sağlayacak? Mevcut hastanelerden kadro kaydırmaları olacak mı? Olacaksa şehir merkezinde kalan çalışanların yükü daha da artmaz mı’  şeklinde konuştu. 

Esgin’den merak edilenlere yanıt

AK Parti Milletvekili Mustafa Esgin, CHP’li Özkan’ın hemen ardından yaptığı açıklamada Şehir hastanesi’yle ilgili her şeyin planlanıp yolunda gittiğini belirterek, ‘Hastaneler kapatılıyor gibi algı oluşurulmaya çalışılıyor. Biz hizmetleri vermeye devam edeceğiz. Hastaneye ulaşımla ilgili de otobüs seferleri konuldu. Bu seferler 10-15 gün boyunca ücretsiz yapılacak’ ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X